Kameleon

Theatergroep
Baarlo

Sinds 1985

komende voorstelling: '
Broeders bij nonnen waar zijn we aan begonnen'
najaar 2020

Vroeger sprak men over het ‘Rijke Roomse’ leven. Die tijd ligt al een tijdje achter ons. Ook het klooster van moeder-overste Braspenning heeft moeite om het hoofd boven water te houden en is er weinig over van het ‘Rijke’ leven. Het is zelfs zo erg dat de nonnen hun ongenoegen uiten over de bezuinigingen die ze al een hele tijd moeten ondergaan. Kardinaal Koops heeft daarom een moedig besluit genomen: de Karmelieten broeders nemen ook hun intrek in het nonnenklooster. Dit tot groot ongenoegen van moeder-overste, zij is hier absoluut niet blij mee. Het klooster moet verbouwd worden om ervoor te zorgen dat ook de broeders gewoon verder kunnen gaan met hun gebruikelijke werkzaamheden. Maar wat zijn die werkzaamheden? En waarom lijken de schilder, de loodgieter en de elektricien zoveel op elkaar? En hoe is het gesteld met het ‘Roomse’ leven in het klooster? Kortom genoeg vragen waarop dit komische blijspel in drie bedrijven antwoord zal geven.

 

 

Spel:  Betty Bandowsky, Mary Bokelmann, Maurice van Dijk, Daniëlle Gerber, Dorine Gielen, Bart Hanssen,

  Fré Jacobs, Eppie Janssen, Lizet Scheers, Giel van Heur, Anneke Theunissen, Vivian Weijers, John Roeven

 

Auteur: W.A. de Groot

Regisseur: Mariet Tans

Alle voorstellingen vinden plaats in de grote zaal van Sjiwa, Hoogstraat 1a in Baarlo

Aanvang: 20.00 uur

Kassa open vanaf 19.30 uur.

De entree bedraagt € 9,00.

Speeldata:

nog niet bekend

titel

titel

groepsfoto bbn

groepsfoto bbn

PosterBroeders2-Facebook_edited

PosterBroeders2-Facebook_edited

Welkom op ons online 

toneel.

Theatergroep Kameleon Baarlo werd in 1985 opgericht door Mariet Tans. Het eerste stuk dat Kameleon speelde, was het zelfgeschreven stuk ‘De Bruidegom’. Daarna volgden er nog veel meer toneelstukken, waaronder ‘Madoc’, ‘Scapin als wonderdokter’, ‘Fools’ en ‘De Heer van Pourceaugnac’.
 

Eén van de hoogtepunten was het winnen van de ‘Vergulde Chapeau’, een toneelprijs van de regionale omroep L1, in 2008...

Laatste nieuws
DSCN8570.JPG

'Nominatie voor een Muulke !!!

Onze eigen Eppie is genomineerd in de categorie: 'Meest opvallende vrouw in een kleine rol!'

Zij ontvangt deze nominatie voor haar rol van Paulina Kowalska in de eenakter 'Eerlijk zullen we alles delen' van Jacques Vriens in ons toneelstuk 'Als de muren konden spreken'.

Op vrijdag 20 september zullen we weten of zij ook daadwerkelijk een Muulke zal ontvangen tijdens de avond van het Muulke 2019.

Helaas werd het 'Muulke' niet gewonnen, maar wij zijn evengoed heel trots op onze Eppie.